Mun kemiallinen tapa lähestyä naisia ei toimi




On siinä etunsakin kun mut on todettu vammaiseksi. Siis selkävammaiseksi.
Ei, en saanut invakorttia enkä pääse puoleen hintaan ainakaan naisten puolelle uimahallissa, vaan reseptejä uusitaan aivan hihnalta.
Mä viikolla uusin suunnilleen kaikki reseptit mitä Kannasta vaan multa löyty ja kaikki meni taas hyväksyttynä läpi.
Apteekin ämmäkin varmaan ihmetteli kun eilen hain rekallisen kaikkia nappeja.

No joo mutta siihen asiaan. Illalla kun vetää kourallisen nappeja niin tulee uni aika kivasti. Vaikkei ne mitään huimausnappeja olekaan, niin yhteisvaikutus on hyvin rentouttava.
Unissa on vaan se vika että kun ne on aika kemialliallisia, se nukkuminen ei oikeestaan korvaa kunnollista tavallista unta ja aamulla herää kyllä aikasin vaikka olo on että kunpa sais nukkua.
Kuitenkin niissä unissa joskus aika mieleenpainuviakin hetkiä. Mä olen parina yönä iskeny aivan ihania natsityttöjä mutta kummallakin kerralla kaikki meni kuitenkin vituiksi.
Toinena yönä en saatana muistanu ollenkaan sen typyn etunimeä. Se kysy muutamanki kerran että etkö tosiaan muista mun nimeä, ja mä mietin niin perkeleesti että mikä se nimi nyt oli, ja kävin etunimiä läpi.
Lopuksi se sitte hermostui ja häipyi kokonaan. siis se mun varma pano, 10/10 arjalainen sinisilmäinen vaalea neito.
Toisen kerran oli suunnilleen sama kohtalo, ihan tarkaan en loppua muista mutta pettymys oli valtaisa.
Toki vastaaviahan nyt on aina ollut ja niin on kai muillakin, mutta ne pari unta vaan jäi niin katkerana erikseen mieleen.

Mä olen tullut nyt siihen päätelmään, että mun kemiallinen tapa lähestyä naisia on toimimaton, jotain muuta olisi keksittävä. Tai edes käännettävä itselleen eduksi, eli jätettävä unessa itse ne ämmät. Hylätä ne siat!

Kulunu tietyt nivelet, eli kipeet. Ei voi korjata, joten lääkärin sanoma oli että koita läski vahvistaa lihaksia ja vedä kunnon nappeja. sitte se kirjotti nappeja ja mulla kun on ennestään muita nappeja niin niitä riittää.
Se selkä ei sinänsä estä mitään koska kipu on poissa, mutta koska korjata ei voi, niin mä olen paalikamaa. Loppu. Uuniin vaan.
Olis se lääkäri ees voinu lohduttaa mua silleen valehtelemalla että sä olet vaan liikaa nainu ihania natsityttöjä, paikat ei vaan kestä. Mä olisin siis kärsiny onnellisena että huh, lääkärin mielestä olen pannut selkäni pilalle. Eli tosipelikapteeni.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jonnejen ja veetien naismaku

ajovalot valonnopeus