Helsinki-vantaan lentokentän koronatoimet



Palasin Eilen 1.4 Suomeen thaimaan reissultani. Aikaisemmin olin jo lueskellut Helsinki-vantaan tiekentuneista turvatoimista.

Bangkokin kentällä

Bangkokissa Kentällä mitattiin kuume ja kyseltiin matkasuunnitelmia. Jonoa ei ollut muuta kuin Finnairin tiskille. Turvatarkastus ja imigraatio hoituivat jonottamatta. Kone lähti hieman myöhässä.

Lentokoneessa

Finnairin safkat

Koneessa ruokatarjoilu oli normaalia huonompi, mutta saimme 2 ateriaa joita ei voinut itse valita. Juomaksi alkoholittomia. Koneessa jaettiin THL tiedotuslappu.

Helsinki-vantaan lentokentällä

Lentokentällä jouduimme täyttämään lomakkeen jossa kyseltiin miten pääsen kotiin ja onko ollut oireita. Lappu annettiin THL työntekijöille jotka vielä kyselivät oireista. Laukkut tulivat yhdeltä hihnalta ja tila oli ruuhkautunut.

Baggege claimista ulos kävellessä THL työntekijät tarjosivat taas lappua ja kysyi olenko jo sellaisen saanut. kysyin saanko poiketa alepassa. Ei suositeltu mutteivat voineet myöskään estää joten kävin kaupassa hakemassa Fazerin sinisen ja juissi mehua.

Mietin missä pirussa ne ilmaiset taksit nyt on, mutta alepan jälkeen olikin lappuja tarjolla ilmaisista takseista.

Kävelin ykkös terminaaliin jossa olikin vastassa pitkä taksijono. lopulta jonotus palkittiin. kysyivat vain nimen ja sijainnin. sain taksin numeron ja hetken ulkona shortseissa odottelun jälkeen taksini saapui.

Taksi oli tosiaan ilmainen ja kuljettakin antoi luvan istua etupenkillä.

Terveisin Niko Virtanen



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mun kemiallinen tapa lähestyä naisia ei toimi

Jonnejen ja veetien naismaku

ajovalot valonnopeus